EMPRIVA

Multimedia

Welke diensten kun je van ons verwachten?

WebdesignOnline actief zijn

Empriva Multimedia heeft de afgelopen jaren succesvolle projecten afgerond bij een grote verscheidenheid aan klanten. De websites zijn te herkennen aan het grafisch ontwerp dat aansluit bij de gewenste uitstraling van onze klanten.

WebshopDe online verkoop van je producten

Als je ervoor kiest om je winkel online te plaatsen en producten wilt etaleren of verkopen, komt er veel op je af. Empriva Multimedia kan je ondersteunen dat nodig is bij het laten slagen van de online winkel.

Content managementHulp nodig met onderhoud

Heb je weinig of geen tijd, of wil je wijzigingen aan je website liever niet zelf doen, dan willen wij dit graag voor jou doen.

Google optimalisatieVindbaar op internet

Om je business via de website te laten groeien, moet de site dus vindbaar zijn voor je doelgroep en ook hoger scoren dan je concurrenten.

HostingModern en groen

Alle websites en applicaties draaien op eigen servers in een modern datacenter. Ook hier kun je ruimte afnemen via Empriva Multimedia.

Virtuele serversUw eigen servers

Als hosting niet meer voldoende is en je meer vrijheid wilt over de servers kun je bij Empriva Multimedia ook een volledige virtuele server huren.

EMPRIVA

Waarom voor ons kiezen?

 

Presentatie op locatie

Om een indruk te krijgen van je organisatie komen we altijd bij jou langs. De producten die we voor jou gerealiseerd hebben komen we dan ook bij jou op kantoor presenteren.

 

Gemakkelijk te beheren

Al onze websites, webshops en hostingpakketten zijn makkelijk zelf aan te passen en te beheren zonder enige technische kennis.

 

Modern Design

De website wordt geheel in de huisstijl van jouw bedrijf gebouwd, zo heb je een perfecte match met je bedrijf.

 

Ultra responsive

De website past zich automatisch aan naar het apparaat waarop deze bekeken wordt. Desktop, Tablet of Smartphone.

 

Geen extra kosten

Van te voren is duidelijk welke kosten er bij jouw aanvraag horen. Geen verbogen kosten, maar duidelijke afspraken.

 

Support

We staan altijd klaar om je te helpen als je ergens vastloopt. Je kunt ons altijd mailen en wij geven je een duidelijk antwoord zodat je weer snel verder kunt werken.