EMPRIVA Software

Maatwerk web applicaties

Dankzij het dynamische karakter van web applicaties zijn deze eenvoudig te beheren en bereik je met de interactieve toepassingen jouw doelgroep rechtstreeks via een browser, zonder dat aanvullende software lokaal geïnstalleerd hoeft te worden.

Empriva Software denkt mee met jouw automatiseringsbehoefte om zo een passende oplossing te kunnen bieden met inachtneming van jouw vooropgestelde doelen.

Geen zorgen

We hebben de skills

% Liefde voor
het vak

% Ontwikkelen

% Red Bull

% Professioneel

Kenmerken

Applicaties die wérken

Informatie stroomlijnen en de efficientie verhogen in jouw organisatie

GebruiksvriendelijkheidKeep It Stupid Simple

Aangezien het bij web applicaties om complexe online toepassingen gaat, bestaat het risico dat de gebruiksvriendelijkheid in het geding komt. Naast een goede werking vinden we het bij Empriva erg belangrijk dat jij als gebruiker optimaal met de web applicatie kan werken. Dankzij overzichtelijke functies, slimme toepassingen en uitgebreide demonstraties, heldere toelichting en instructie na de oplevering garanderen wij de beheersbaarheid van alle web applicaties die wij opleveren.

Functionele TechniekInnovatief

Complexe techniek wordt door ons omgezet in functionele toepassingen waar jij als gebruiker eenvoudig mee uit de voeten kan. Ogenschijnlijk gecompliceerde problemen worden eenvoudige opgelost dankzij de web applicaties van Empriva!

OntwikkelingU blijft betrokken

Bij het ontwikkelen van web applicaties hanteert Empriva een gestructureerde aanpak, die optimaal is gestroomlijnd dankzij onze jarenlange ervaring. Ieder project begint met een voortraject waarin uw wensen en eisen worden getoetst. Vervolgens wordt een functioneel ontwerp waarin de verschillende onderdelen van de web applicatie worden uitgewerkt. Dit dient als basis voor de technische realisatie, de feitelijke hoofdactiviteiten van ieder project. Voordat de oplevering plaats vindt testen wij alles eerst zelf goed door, waarna een training op maat volgt. Doorlopende ondersteuning na afronding is mogelijk in verschillende vormen.