EMPRIVA

Software

Welke diensten kunt u van ons verwachten?

UitvaartBeheerBranchespecifiek product

Empriva Software heeft de afgelopen jaren samen met enkele uitvaartondernemers een innovatieve applicatie speciaal voor de uitvaartbranche ontwikkeld.

Maatwerk (web) applicatiesSpecifieke wensen over jouw online business

indien je specifieke wensen hebt die niet te verwerken zijn in een bestaand online systeem, dan biedt Empriva Software de mogelijkheid om jouw website te laten functioneren op een maatwerk applicatie.

Software developmentWindows applicaties, apps, of iets heel anders?

Zijn er hele specifieke wensen voor een ander soort applicatie dan kunnen wij uitzoeken wat het beste is.

ConsultancyBehoefte aan extra ondersteuning of training

Als je tijdens of na het succesvol afronden van het project nog vragen heeft, kun je altijd bij onze consultants terecht voor aanvullende informatie of ondersteuning. Stel dat je helemaal vast zou lopen in het systeem en onmogelijk een uitweg vindt (wat wij uiteraard niet hopen) dan komen wij ook bij jou op locatie om je verder te helpen.

EMPRIVA

Waarom voor ons kiezen?

 

Presentatie op locatie

Om een indruk te krijgen van uw organisatie komen we altijd bij u langs. De producten die we voor u gerealiseerd hebben komen we dan ook bij u op kantoor presenteren.

 

Uw bedrijfsprocessen vertalen

Wij analyseren uw bedrijfsprocessen en kunnen daar waar nodig met u evalueren waar er verbeterpunten zijn. Hier kan de automatisering helpen om uw dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen of beheersbaarder te maken.

 

Gebruiksvriendelijk

Wij kunnen uw werkwijze vertalen naar een gebruiksvriendelijke software oplossing. Op die manier hoeft u zich niet te schikken naar een software product maar doet u altijd al doet, namelijk een bedrijf runnen. Daarom past onze software zich naar uw situatie aan.

 

Meerdere toestellen

Wij kunnen software ontwikkelen dat toepasbaar is op meerdere toestellen.

 

Geen extra kosten

Van te voren is duidelijk welke kosten er bij uw aanvraag horen. Geen verbogen kosten, maar duidelijke afspraken.

 

Support

We staan altijd klaar om u te helpen als u ergens vastloopt. U kunt ons altijd mailen en wij geven u een duidelijk antwoord zodat u weer snel verder kunt werken.